top of page

ma 15. toukok.

|

Salo

Toiminnalliset ulkotreenit Kevät 2023

Toiminnalliset ulkotreenit alkavat toukokuun puolivälissä ja jatkuu aina juhannukseen asti! Treenit sopivat kaikille kunto- ja taitotasosta riippumatta! Milloin: Maanantaisin klo 17 (poikkeus viikko - ei treenejä 22.5. vaan keskiviikkona 24.5.) 6x n.60min Hinta: 59€

Rekisteröityminen on suljettu
Katso muita tapahtumia
Toiminnalliset ulkotreenit Kevät 2023
Toiminnalliset ulkotreenit Kevät 2023

Aika ja paikka:

15. toukok. klo 17.00 – 18.00

Salo, Sokerikatu, 24100 Salo, Suomi

Mobility Klinikka:

Nyt on hyvä hetki hakea voimia ja kuntoa kesän rientoihin! Tämän jälkeen jaksat puuhata lasten kanssa rannalla tai bailata festareilla aamuun asti eikä se jää ainakaan kunnosta kiinni.

Toiminnalliset ulkotreenit 15.5.-19.6.

Hinta (59€) sisältää 6x ulkotreenejä maanantaisin klo 17. (Tästä aikataulusta ainut poikkeus on viikolla 21 eli ei treenejä 22.5. vaan sen viikon treenit on keskiviikkona 24.5.)

Ensimmäiset treenit on osoitteessa Sokerikatu 1 ja ne pidetään Sokeritilojen takapihalla Salon jokirannan maisemista nauttien. 

Treenit ovat jatkossa myös joko täällä tai erikseen sovitussa paikassa kuten Salon urheilupuistossa tai vaikka Uskelan portaisssa.

Touko-kesäkuun aikana järjestetään ulkotreenejä myös pariin otteeseen sunnuntai iltapäiville ns. ekstrana eli, jos jokin maanantain kerta jää välistä, voi tulla sunnuntaina tekemään korvaavasti treenin. Sunnuntain treeneihin voi osallistua myös halutessaan maanantaitreenien lisäksi, jolloin ryhmään osallistujien kertahinta on 7€ (norm. 10€)

Ryhmän treenit sopii IHAN kaikille. Jokainen treeni on muokattavissa siten, että kunto- ja taitotasosta riippumatta treenaaminen on hauskaa ja jokainen pystyy osallistumaan omalla tasollaan. Treenit tarjoavat jokaiselle sekä haastetta, että onnistumisen kokemuksia ja ennen kaikkea hauskaa yhdessä hikoilemista.

Ryhmän ohjauksesta vastaa fysioterapeutti, toiminnallisenliikunnan ohjaaja ja crossfit -valmentaja Roosa Mikkola

Mikäli sinulla herää kysymyksiä ryhmästä tai sen sisällöstä niin laitathan viestiä! Maksuna toimii myös Edenred, ePassi tai Smartum liikuntaedut.

Jaa tapahtuma:

Event Info: Events
bottom of page