top of page

ke 14. jouluk.

|

Salo

Sokerin Joulu

Jouluinen konsertti Sokerilla 14.12. klo 18 Liput 25€ Tuttuja ja tuntemattomia joulun säveliä Yllätyksen tahtiin tunnelmallisessa Sokerisalissa. Musiikki vie kuulijan mukaansa moniin erilaisiin tunnelmiin, joita koemme joulun aikaan.

Rekisteröityminen on suljettu
Katso muita tapahtumia
Sokerin Joulu
Sokerin Joulu

Aika ja paikka:

14. jouluk. 2022 klo 18.00

Salo, Sokerikatu 1, 24100 Salo, Finland

Mobility Klinikka:

Tervetuloa nauttimaan joulusta Sokerille!

Ilta tuo mukanaan kaikkia aisteja kutkuttelevaa joulun tunnelmaa, pehmeitä joulun säveliä ja joulun mukanaan tuomien tunteiden tulkintaa. Pääset illan aikana nauttimaan musiikista Yllätyksen tahdissa ja väliajalla herkuttelemaan sekä tutustumaan Sokeritilojen muihin tiloihin.

Yllätys on neljästä ammattimuusikosta koostuva kokoonpano, joka tuo harmonioiden ja melodioiden kautta tutumpia ja tuntemattomampia joululauluja yleisön kuultavaksi akustisesti. Kappaleet ovat sekä englannin, että suomen kielellä ja niissä päästään pysähtymään joulun erilaisiin tunnelmiin popahtavien sovitusten tahdissa. 

Tapahtuma on 14.12. ja alkaa klo 18. Lipun hinta on 25€

Liput voi maksaa myös Smartum, ePassi tai Edenred kulttuuriedulla. Ilmoitathan tästä "Viesti" kentässä ilmoittautumisen yhteydessä.

Tapahtuman järjestää Roosa (Peculiar AF) ja Sokeritilat yhteistyössä. Oikeudet muutoksiin pidätetään. 

Lippuja voi käydä ostamassa myös Salon Pyöräkeitaalta osoitteesta Helsingintie 32, Salo. (Ei virike-eduilla maksua täällä.)

Jaa tapahtuma:

Event Info: Events
bottom of page