top of page

su 15. toukok.

|

Sokerikatu 1, 24100 Salo, Finland

LUOVA HULLUUS

Kurssi on moniaistillisesti toteutettu luovia tekniikoita (maalaus, piirtäminen, kirjoittaminen) ja psykofyysisiä (keho-mieli) harjoituksia yhdistävä kurssi stressinhallintaan ja itsetutkiskeluun. Kurssipäivät: 15.5., 22.5. ja 29.5. Klo 17-20 Hinta: 155€ (eli 17,2€ tunti sis. materiaalit ja verot)

Rekisteröityminen on suljettu
Katso muita tapahtumia
LUOVA HULLUUS
LUOVA HULLUUS

Aika ja paikka:

15. toukok. 2022 klo 17.00 UTC+3 – 29. toukok. 2022 klo 20.00 UTC+3

Sokerikatu 1, 24100 Salo, Finland

Mobility Klinikka:

Kurssi sopii itsensä etsijöille, seikkailijoille, kotihiirille, pensselitaitureille, epäonnisten tikku-ukkojen piirtäjille, keittiössä tanssahtelijoille, radion mukana lallatteleville, kuuhulluille ja ihan kaikille muillekin, jotka kaipaavat repäisyä irti arjesta ja haluavat löytää vastauksia itseensä tai universumiin liittyviin kysymyksiin.

Jos kurssikuvaus ei auennut sinulle ja haluat kuulla kurssin sisällöstä lisää niin ota rohkeasti yhteyttä. Kurssi on siis moniaistillisesti toteutettu luovia tekniikoita (maalaus, piirtäminen, kirjoittaminen) ja psykofyysisiä (keho-mieli) harjoituksia yhdistävä kurssi stressinhallintaan ja itsetutkiskeluun. 

Kurssin ohjaa liikunta- ja psyykkinen valmentaja, psykofyysiseen fysioterapiaan hurahtanut fysioterapeutti, muusikko, harrastemaailailija ja palautumisvalmentaja Roosa Mikkola. Kurssilla laitetaan sujuvasti kaikki yllämainittu osaaminen suloisen sekaisin ja syvennytään oman itsensä äärelle. 

Toisinaan kurssilla jaetaan harjoituksista nousevia ajatuksia, mutta varsinainen keskusteluun painottuva kurssi ei ole eikä näin ollen vaadi sinulta sellaista ilmoittautuessasi mukaan!

Jaa tapahtuma:

Event Info: Events
bottom of page